TRABZON II

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1405 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Trabzon II. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 6:32 Het food is heerlijk en echt optijd geleverd, en vriendelijk bezorger
7 jul 2024 om 14:34 Lekker en netjes verzorgd
28 jun 2024 om 21:13 Helaas hadden we vandaag een slechte ervaring. Na zolang wachten was het eten niet warm en het vlees TE hard gebakken. Dat zijn we niet gewend van jullie.
27 jun 2024 om 21:30 Zo als altijd lekker
25 jun 2024 om 19:08 Het eten was heerlijk.
25 jun 2024 om 18:42 Lekker eten, veel vlees, alleen jammer dat het vlees over de friet wordt gedaan, slappe friet. Maar het smaakte super lekker!
31 mei 2024 om 20:31 Heel lekker en je krijgt waar voor je geld
31 mei 2024 om 20:06 Heb je eindelijk je spaarkaart vol krijg je bij de bestelling een stuk minder grote portie. Smaak was ook minder dan normaal. Vlees niet heleemaal gaar. Jammer Trapzon dat jullie een vaste klant een teleurstelling bezorgen.
19 mei 2024 om 0:10 Perfect kapsalons heerlen netjes sla appart voldoende saus en lekker gevulde kapsalons zo miet dat tenminste echte eten voor je geld ga zo door jongens
18 mei 2024 om 11:24 Eten super lekker bezorging snel deze tent is de beste in heerlen
18 mei 2024 om 1:16 Kapsalon en broodje besteld top kwaliteit zeker een aanrader
15 mei 2024 om 23:25 Kunnen jullie aub mijn geld terug geven jullie snappen zèlf welf